Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Benno Rahbek
Autoriseret VVS-installatør Herning Bedre Bad partner

Service af tag, tagrender og facader udføres i Herning og omegn

Bedre Bad Herning – Erik Mølgaard VVS A/S løser mange opgaver inden for tagarbejde.

Tagrender og inddækninger bliver ofte overset, når huset vedligeholdes. Begge dele er dog helt afgørende for, at taget holder tæt, og vandet bliver ledt ordentligt væk. Med et årligt eftersyn kan huller og sprækker opdages, før det bliver til store skader.

Bedre Bad Herning – Erik Mølgaard VVS A/S klarer både eftersyn, rensning og reparationer af facader, tagrender og nedløbsrør.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Tag & Facade

Trænger dit hus til et ansigtsløft? Så tag en snak med os.

Vi stiller vores ekspertise til rådighed, hvis vind og vejr, sætningsskader eller vanrøgt har gjort, at dit tag eller facade ikke fremstår så smuk eller så tæt, som den burde. Vi klarer desuden facaderens og lignende opgaver. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille. Har dit hus en trist facade, så kontakt Bedre Bad Herning – Erik Mølgaard VVS A/S for mere information og en vurdering af dit hus.

Ring til os på tlf. og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.