Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - hansgrohe vandhane

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Benno Rahbek
Autoriseret VVS-installatør Herning Bedre Bad partner

Vi skaber nye badeværelser i Herning og omegn: Din specialist i unikke badeværelseløsninger

Skab dit drømmebadeværelse med Bedre Bad Herning

Er du på udkig efter et nyt badeværelse eller trænger det gamle til en opgradering? Så er du kommet til det rette sted. Hos Bedre Bad Herning er vi eksperter i at skabe unikke badeværelseløsninger, der imødekommer alle behov.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Badeværelsesløsninger til enhver plads

Vi forstår, at ikke alle huse har store badeværelser, men det behøver ikke at være en hindring. Vi kan skabe flotte og funktionelle badeværelser selv på få kvadratmeter. Uanset størrelsen på rummet sørger vi for at udnytte pladsen optimalt og skabe et badeværelse, der passer til dine behov og ønsker.

Professionel totalleverandør med mange års erfaring

Med vores mange års erfaring inden for renovering og nybyg af badeværelser kan du være sikker på at få en professionel totalleverandør. Når du vælger os til at bygge dit nye badeværelse, får du en dedikeret kontaktperson, der vil være din guide og ansvarlig for hele forløbet. Vi lægger stor vægt på god service og går den ekstra mil for vores kunder. Vi lader aldrig en kunde i stikken og sikrer, at alt fungerer optimalt, herunder VVS-arbejdet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

En fast kontaktperson og fokus på god service

Din kontaktperson vil styre hele processen med sikker hånd og koordinere den samlede indsats fra indretningsforslag til murer, tømrer, maler, elektriker og VVS-installatør. Vi lægger stor vægt på detaljer og høj kvalitet. Vi ønsker at sikre, at du får det badeværelse, du drømmer om. Vi forstår vigtigheden af et behageligt badeværelse, uanset formålet med dit besøg. Lad os tage en uforpligtende snak om dine ønsker til et nyt badeværelse, så hjælper vi dig med at designe og installere det.

Koordinering af alle fagfolk og vægt på detaljer

Vi sørger for koordineringen af alle fagfolk og håndterer processen fra start til slut. Vi vil altid have dialog med dig om, hvilken type badeværelse du ønsker, da vi forstår vigtigheden af at skabe et rum, der er behageligt at opholde sig i. Vi er lydhøre over for dine ønsker og behov og stræber efter at skabe en løsning, der matcher dine drømme. Start dialogen ved at kontakte os på tlf. eller send en mail.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Bestil et Gratis Badtjek og få professionel rådgivning

Vores Gratis Badtjek er en uforpligtende mulighed for at få vurderet dine muligheder. Vi kommer hjem til dig og rådgiver om udvidelse, omlægning eller totalrenovering. Vi kan hjælpe dig med at træffe de rigtige valg ned til de mindste detaljer, der ofte gør den store forskel. Sammen finder vi intelligente løsninger, der passer til dine drømme. Hvis du ønsker det, kan vi udarbejde et projektoplæg med tegninger, en tidsplan og et tilbud, så dine drømme kan blive til virkelighed.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser

Vigtigheden af godt VVS-arbejde for holdbarhed og kvalitet

Dit badeværelse er det rum i huset, hvor godt håndværk spiller den største rolle. Med daglig fugt i forbindelse med brusere og varme bade er det afgørende, at både dine badeværelsesmøbler og VVS-arbejdet er af høj kvalitet. Vi ønsker ikke, at din pause fra hverdagens travlhed bliver forstyrret af vandskader eller problemer. Når du vælger Bedre Bad – Bedre Energi Herning som din leverandør til dit næste badeværelsesprojekt, kan du være sikker på, at vi prioriterer kvalitet og holdbarhed i alle vores arbejder.

Bedre Bad - Bedre Energi - Duravit toilet - Kriss håndklædetørrer

Læs også:

Fordelene ved Bedre Bad

Ofte stillede spørgsmål

1. Hvordan kan Bedre Bad Herning hjælpe mig med at skabe et nyt badeværelse?

Vi er specialister i at skabe unikke badeværelseløsninger, der passer til dine behov og ønsker. Vi koordinerer hele processen og sørger for, at alle fagfolk udfører deres opgaver på en professionel måde.

2. Hvilken rolle spiller en fast kontaktperson i processen?

En fast kontaktperson sikrer, at du altid har en dedikeret og kompetent partner, der følger dit projekt fra start til slut. Du vil altid have en pålidelig person at kontakte, hvis du har spørgsmål eller bekymringer.

3. Hvordan sikrer I kvalitet og detaljer i jeres arbejde?

Vi lægger stor vægt på detaljer og høj kvalitet. Vi har erfarne fagfolk, der sikrer, at alle arbejdsopgaver udføres omhyggeligt og i overensstemmelse med dine ønsker og behov.

4. Hvordan kan jeg bestille et Gratis Badtjek?

Du kan kontakte os på tlf. eller sende en mail for at aftale et Gratis Badtjek. Vi vil komme hjem til dig, vurdere dine muligheder og give dig professionel rådgivning.

5. Hvorfor er godt VVS-arbejde vigtigt for et badeværelse?

Godt VVS-arbejde er afgørende for at sikre holdbarhed og kvalitet på dit badeværelse. Vi sætter en ære i at levere VVS-arbejde af høj kvalitet for at undgå problemer og vandskader.

Skab dit drømmebadeværelse med Bedre Bad Herning. Vores erfaring, fokus på detaljer og professionelle tilgang sikrer, at du får et badeværelse, der opfylder alle dine behov og ønsker. Vi er din pålidelige totalleverandør, der koordinerer alle fagfolk og sikrer, at kvaliteten holder hele vejen igennem.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.